foto isu sibiu ambulanta targa coronavirus01

Un bărbat de 30 de ani care a fost în Veneţia (Italia), unde sunt mai multe cazuri de infectări cu coronavirus, a fost dus de urgenţă, în condiţii speciale de la Aeroportul din Sibiu, la Spitalul Judeţean.

UPDATE Este vorba de un cetățean italian, care a venit pe ruta Veneția – Viena – Sibiu. În momentul de față a fost predat Spitalului Clinic Județean Sibiu pentru investigații.

Transportat cu capsula specială


Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost solicitat pentru preluarea și transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internațional Sibiu.Persoana de sex masculin, de aproximativ 30 de ani este transportată la secția de boli infecțioase a Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru efectuarea de investigatii suplimentare.
Transportul se desfășoară în condiții de siguranță cu autospeciala de transport victime multiple”, a anunţat ISU Sibiu.

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  1. Inconstienta la cel mai inalt nivel, Cand un pasager suspect de coronavirul calatoreste intr-un avion cu alti pasageri, adica intr-un spatiu inchis, riscul de contaminare este maxim. Singura masura logica in acest caz, este punerea in carantina a tuturor celor din avion, pana la infirmarea suspiciunii de infectie cu coronavirus. PUNCT!